Het verhaal van Nicole Sprenger

"Jij bent geboren in het jaar van het Paard volgens de Chinese astrologie" zei laatst een vriendin tegen mij toen we het over onze leeftijd hadden. " Oh, en wat betekent dat? Zoek het maar op ", zei ze. Dat heb ik gedaan en het was een bevestiging van wat ik al wist. Maar toch, het stond er:

Je bent sociaal, hebt humor, communiceert goed en je beschikt over een enorme wilskracht. Als je ergens je zinnen op hebt gezet, laat je dit niet meer los. Ondanks tegenslag. Je krijgt meestal voor elkaar wat je voor ogen hebt. Onafhankelijk kunnen zijn is een pré.

In mijn loopbaan heb ik bij verschillende financiële instellingen gewerkt, al bijna 30 jaar financieel adviseur. Een boeiend vak waarbij je met veel verschillende mensen en situaties te maken krijgt, die vragen om een oplossing. Bijvoorbeeld, kan ik geld lenen om een huis te kopen? Dit zijn intensieve trajecten waar je elkaar goed leert kennen. Ik ben altijd oprecht geïnteresseerd in wat mensen beweegt en wat hun wensen en plannen zijn. Wensen werkelijkheid laten worden, daar draag ik graag aan bij. Als klanten hun droomhuis kunnen kopen, dat geeft energie!

De financiële sector veranderde door de jaren heen en werd minder persoonlijk. Veel administratie en weinig klantcontact. Ik merkte dat ik juist een heel andere kant op wilde. Meer persoonlijk contact, er echt zijn voor je klant van a tot z, onafhankelijkheid en de regie in eigen hand nemen. Dat heeft me doen besluiten ondernemer te worden.

De emotie en spanning die het kopen en financieren van een huis met zich meebrengt heeft me altijd geboeid en dan speciaal voor ondernemers. Voor deze groep is het extra "stressvol", dat heb ik geleerd in mijn carrière. Sinds ik zelf ondernemer ben, begrijp ik goed wat ondernemen betekent. Een ondernemer is altijd bezig met z'n zaak en wil vooral geen gedoe. Een huis kopen en een hypotheek afsluiten is dat nu eenmaal wel. Helaas. Maar niet voor mij!

De situaties zijn vaak complex en dat is voor mij de grootste uitdaging. Als ik geloof in een goede uitkomst dan ga ik ervoor. Juist op dat moment zorgen voor een passende, creatieve oplossing en hiervoor gewaardeerd worden.

Dat is mijn passie.  

Ik gun alle ondernemers dat zij, net als ik, zonder gedoe hun droomhuis kunnen kopen. Jij kunt je bezig houden met je zaak en verder regel ik alles wat nodig is om jouw droomhuis te kunnen kopen. 

Ben jij klaar om jouw droom werkelijkheid te laten worden?

Neem dan nu contact met me op en stuur me een bericht.