Ondernemers, starters en ZZP-ers

Als ondernemer een huis kopen. Is dat mogelijk?
Financieel Thuis is ook een thuis voor ondernemers. Hèt adres voor starters, ZZP-ers en andere ondernemers die een huis willen kopen. Alle kennis en kunde om je aanvraag voor een hypotheek in orde te maken, hebben wij onder één dak. Hierdoor kunnen we direct schakelen en je vraag of je je droomhuis kunt kopen heel snel van een antwoord voorzien. We kunnen dan ook meteen bekijken of je in aanmerking komt voor een hypotheek met nationale hypotheekgarantie. Dat scheelt weer in het rentetarief.

Een financiering voor mijn zaak bij Financieel Thuis. Is dat mogelijk?
Als ondernemer krijg je vaak te maken met financiële vraagstukken. Eén van de eerste vragen die voorbij komt bij een nieuw idee is, heb ik zelf genoeg geld om de investering te doen of heb ik een financiering nodig? Als je zelf genoeg geld hebt, is het verstandig een goed plan te maken. Als je een financiering gaat regelen is het zeker wenselijk een plan te hebben omdat geldverstrekkers daar meestal om vragen.

Als onafhankelijk financieel adviseur kan ik bij diverse geldverstrekkers een kleinzakelijke lening, krediet of lease voor je verzorgen als je aan de voorwaarden voldoet. Hiervoor is het nodig inzage te hebben in je inkomensgegevens/jaarcijfers van de laatste 3 jaren. Met die gegevens kan ik een inkomensverklaring voor de geldverstrekker opstellen zodat die zijn risico, voorwaarden en tarief kan bepalen. Ben je starter dan is in ieder geval een startersplan met een prognose voor minimaal 2 jaar noodzakelijk.

Voor grotere zakelijke financieringen zijn er meer gegevens nodig en is een plan een voorwaarde. Ik kan je helpen een financieringsplan op te stellen dat je kunt neerleggen bij een of meerdere financiële instellingen (bijv. banken, een kredietunie of een crowdfunding platform) van jouw keuze. Dat traject kunnen en willen wij graag voor je verzorgen waarbij we je ook helpen het gesprek te voeren bij de financiële instellingen mocht je dat willen. Hiervoor werk ik samen met Joop Sprenger die meer dan 25 jaar ervaring heeft met het opstellen en beoordelen van ondernemings- en financieringsplannen. Hij gaat graag het gesprek met jou aan en zal graag een vrijblijvende offerte uitbrengen voor zijn werkzaamheden.

 

Nicole Sprenger
Joop Sprenger