Dit is hoe het werkt

Een hypotheek aanvragen

Je bent ondernemer en je wil graag een huis kopen. Je vraagt je af of je daarvoor geld kunt lenen. Of je hebt al een huis en wil graag gaan verbouwen en verduurzamen. Of je hebt al een hypotheek en het rente contract loopt af.  Voor ondernemers kunnen dit best lastige situaties zijn.

Het is belangrijk dat je over een aantal zaken goed nadenkt. Dat zijn:

  • De hoogte van het bedrag dat je wilt lenen
  • Voor een lening betaal je iedere maand rente. De rente is niet bij iedere bank en verzekeraar hetzelfde.
  • Ook moet je de lening terugbetalen. Dat kan op verschillende manieren. Ook daar moet je goed over nadenken.
  • Soms is het verstandig om een verzekering bij de lening te nemen.

Samen gaan we zorgen dat je vragen beantwoord worden. Dit gebeurt in een aantal stappen:

1. Kennismaken

  • Wie ben jij?
  • Hoe ziet je persoonlijke situatie eruit?
  • Berekening wat je maximaal kunt lenen
  • Wat kan ik voor je betekenen?
  • Wat kost het?

Ik schrijf alle informatie op die ik nodig heb. Het kennismakingsgesprek neem ik voor mijn rekening. 


2. Inventariseren

Zodra je akkoord bent om met mij het adviestraject in te gaan maken we een inventarisatie en analyse van je gehele financiële situatie.

Uiteindelijk staat er een persoonlijk klantprofiel waarin je wensen, toekomstplannen en het maximale hypotheekbedrag is vastgelegd.


3. Adviseren

Wat is de beste financiële oplossing voor jou? 

Hiervoor vergelijk ik een groot aantal hypotheken met elkaar. Dan kijk ik naar prijs maar zeker ook naar de voorwaarden. Het is voor nu maar ook voor de toekomst. 

Ook laat ik je zien wat de financiële gevolgen zijn (langdurige) ziekte, werkloosheid, overlijden en pensioen.

Zo stellen we samen jouw persoonlijk financieel plan op.
 

4. Bemiddeling

Als je een keuze hebt gemaakt dan zorg ik dat je de contracten krijgt.
 

5. Fijn wonen

De hypotheek is verstrekt, je bent verhuisd en al lekker op je plek in het nieuwe huis. Heb je nog vragen, dan stel ze gerust. Ik beantwoord ze graag.

Ook in de verdere toekomst sta ik graag klaar je te helpen met je financiële vragen over bijvoorbeeld: verduurzaming, verbouwing of veranderingen in je eigen situatie: huwelijk, echtscheiding, gezinsuitbreiding.

_______________________________________________________________________________________________________

‘’Middels een aanbeveling van een kennis zijn we bij Nicole op gesprek geweest. Er was direct sprake van een vertrouwensband en door haar kunde in dit vakgebied zijn we vastberaden om anderen ook door te verwijzen naar haar. Ze is transparant en deinst niet terug om complexe financiële vraagstukken uit te zoeken. Voor mensen bij wie het niet vanzelfsprekend is dat zijn een hypotheek kunnen afsluiten, is Nicole zeker bereid om een stapje extra te zetten om tot een goed resultaat te komen.’’ – Marieke (bron: advieskeuze.nl)

''Nicole heeft, wat voor "andere" adviseurs onmogelijk bleek, mogelijk gemaakt voor ons.'' - Rene (bron: advieskeuze.nl)

''Zeer kundige zelfstandig financieel adviseur. Staat altijd voor je klaar bij vragen en neemt de tijd voor je om alles zo te regelen zoals gewenst is en geeft goed advies in hoe je de wens daadwerkelijk kunt realiseren. Ontzorgd hierin van a tot z.'' - Pieter (bron: advieskeuze.nl)

''Ik heb Nicole ervaren als zeer deskundige en professionele hypotheekadviseur. Ze is betrokken en heel prettig in omgang. Ze is direct, open en eerlijk op een prettige manier. Je weet waar je aan toe bent. Naast het geven van hypotheek advies denkt ze ook mee in zaken als verzekeringen en zorgt ervoor dat je als klanten geen belangrijke zaken vergeet. Ik zal Nicole zeer zeker aanbevelen bij andere!'' - Susanne (bron: advieskeuze.nl)

_______________________________________________________________________________________________________

 

Wil je meer informatie? Kijk dan naar deze handige documenten: 

Vergelijkingskaart Hypotheek
Vergelijkingskaart Risico's Afdekken
• Dienstenwijzer Financieel Thuis

Nicole Sprenger